De jeugd van De Hokseberg tijdens training
De jeugd van De Hokseberg tijdens training eigen foto

Zwemmers De Hokseberg staan klaar voor nieuw buitenseizoen

22 april 2024 om 11:42 Zwemmen Ingezonden

Zwemclub De Hokseberg heeft afgelopen vrijdag het winterseizoen afgesloten. Dit betekent dat de zwemclub uit ’t Harde vanaf 7 mei weer te vinden is in het buitenbad van ’t Harde.

‘We kijken terug op een schitterend seizoen met veel mooie wedstrijden en we zijn enorm trots dat we gepromoveerd zijn naar de B-klasse. Alle eer wat dat betreft aan onze trainers en zwemmers, zij hebben deze prestatie neergezet’ zegt voorzitter Gertjan Visch.

Nu het buitenbad van ’t Harde weer gevuld is gaan we ons klaarmaken voor het buitenseizoen. In het begin altijd even wennen aan de temperatuur maar het is ook een hele gezellige periode waar kinderen gewoon op het fietsje naar de trainingen kunnen komen en ouders een bakje koffie langs de kant kunnen doen.

Vanaf 7 mei is Zwemclub De Hokseberg op 3 avonden te vinden in het bad en worden er diverse trainingen gegeven. Van de allerjongste tot onze senioren. De club is het afgelopen jaar flink gegroeid en mocht veel nieuwe kinderen uit ’t Harde en omstreken verwelkomen. Ook is er deze zomer weer ‘zomerzwemmen’. Je bent dan alleen in de zomermaanden lid van onze club en kunt meetrainen met de club zodat je in een rustig zwembad de banen kunt trekken.

‘Naast het zwemmen staat vooral het plezier voorop. We zijn een club voor jong en oud. Samen trainen, samen gezellige activiteiten en voor de liefhebbers samen wedstrijden zwemmen’

Ook dit jaar is er weer ruimte voor nieuwe leden. Iedereen met een diploma is van harte welkom om vrijblijvend een avond mee te trainen. Lijkt het je leuk om eens kennis te komen maken met de zwemsport dan ben je van harte welkom! Je kunt altijd een paar keer vrijblijvend meetrainen om te kijken als deze sport wat voor jou is. Je kunt je hiervoor vrijblijvend aanmelden via trainers@dehokseberg.nl of via een app naar 0611397098

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie